Expectatives de canvi educatiu

CONSTRUÏM EL CANVI SOCIAL I EDUCATIU, és el nostre desig, de participar activament, braç a braç amb el nou govern que ha substituït 20 anys de govern absolut del PP. És la nostra proposta, amb el desig que es consolide una fórmula històrica de govern de dos partits PSPV i Compromís amb el suport parlamentari de Podem.

L’Acord del Botànic amb totes les seues llums i algun oblit, és un bon referent, pensem, per recuperar el nostre estimat País Valencià. Per recuperar i superar el que s’ha perdut en aquests últims anys, sobretot des de l’any 2012, i ací estarem.

Xicotets o grans fets de govern que han d’anar en la direcció de recuperació de tots els drets de ciutadania, i treballar perquè la vida dels ciutadans i les ciutadanes siga el seu eix d’acció. No les grans obres, no els projectes faraònics, sinó el dia a dia. En una paraula, la felicitat de tots i de totes.

El nou govern valencià ha comptat amb un període molt breu per poder iniciar la seua tasca abans de l’inici de curs i en eixe període ha emprés accions que ha considerat urgents per donar resposta a eixes expectatives i a la millora de l’educació.

Des de CCOO PV valorem que aquestes mesures urgents han estat encertades en els casos on hi havia gran acord social i participació en l’elaboració de les propostes, però que també han comportat problemes i perjudicis laborals en els casos en els quals no ha hagut suficient participació per tal d’assolir eixos acords.

I en aquesta línia treballarem i exigirem que el nou govern faça la seua acció de forma diferent, el seu eix ha de ser la defensa del dia a dia de la ciutadania. Nosaltres ho hem resumit en Transparència, participació i proximitat per construir el canvi. Construïm el canvi social i educatiu.

Etiquetas:

Escribir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Autoría