Transparència i participació: xarxa de delegats i delegades de centre

EN EL DARRER CONGRÉS DE LA FE CCOO PV celebrat pel novembre de 2012 ens proposàrem donar impuls a allò que denominàrem Xarxa de Delegats i Delegades de centre, afiliats i afiliades compromeses a portar la veu i la presència de CCOO al seu centre. Però no només això, també pretén ser un actiu de participació, una relació que enriqueix la marxa i l’acció sindical.

El compromís per generar bones pràctiques i fer més transparent l’organització va cristal·litzar en un consell extraordinari que celebràrem el 7 de febrer de 2015 i en el qual vam voler reforçar el nostre compromís en transparència i participació mitjançant un document de 13 propostes.

El document de propostes es pot consultar a:

http://www.fe.ccoo.es/comunes/recursos/15732/1998680-Document_de_mesures_per_a_la_transparencia_i_participacio_democratica_de_la_FE_CCOO_PV.pdf

 

I les propostes concretes es poden veure al punt 4: Mesures per reforçar la transparència, la proximitat i la participació des de la FE CCOO PV.

Per a nosaltres, un exercici de transparència és fer partícip a la xarxa de delegats i delegades de tota la vida sindical, i intenta cada dia la relació i la retroalimentació necessària.

Com a tal, en la proposta 11a del nostre document marquem com a línia de bona pràctica mantenir viu el llistat d’aquesta xarxa, és a dir, que cada permanent sindical revise periòdicament aquelles persones que conformen la xarxa dels centres que li són assignats.

Aquesta manera de treballar es pot facilitar moltíssim (i així ho estem fent) mitjançant les tecnologies de la informació. Cada setmana s’elabora un butlletí perquè la Xarxa de delegats i delegades tinga informació puntual i actual.

També tenim recollit en aquest document l’establiment d’espais de debat concrets que ajuden a desenvolupar i actualitzar el nostre discurs de sindicat sociopolític i com es relaciona amb l’educació valenciana.

Seguim avançant en aquests compromisos que ens hem marcat, convocant assemblees presencials amb aquesta xarxa per reflexionar i debatre els nous processos congressuals que s’acosten. Volem potenciar el debat proper i participatiu.

Etiquetas:

Escribir comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Autoría